svettis rekyl...

för måste jag säga att skit vilket bra väder vi hade idag! 25 grader om inte mer!
efter skolan stack jag till stallet. hämtade först rekyl på betet. sen hade vi hoppning idag, gick hyfsat. han tvärstannade lite men sånt händer? right! när jag kom hem hoppade jag in i duschen & nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. sen vid klockan nio kommer linda, laila, linnea & alfons hit & sover här tills på lördag, så uppadeteringen blir nog kass pusshej!
grattis till pappa som fyller år idag ♥
full fart! bilden är dock inte från idag.

världsresan, suck!

nu måste jag gå ner och skriva på min bok "jorden runt" för den ska vara klar innan skolavslutningen :( hörs!

dopp i badet, i love it ♥

gissa vem som följde med mig hem efter skolan? jo felicia. vi snackade och sånt & vid halv 5 cyklade vi till stranden. klockan 5 började beachhandbollsträningen. när klockan var 6 stannade vissa kvar och badade i havet, snacka om kallt men skönt! när jag kom hem stack jag & mamma till center syd & handlade present till pappa som fyller år imorgon, grattis! även en bikini, bh och baslinne till mig. imorgon ska vi ha en konsert inför hela skolan, så jag slipper tyskan, gööttt. pussheeej!
WARP W NEKI TOP S11 BLACK
bikini - stadium 149:-

innan & efter bild?

hhaha har märkt att alla tar en innan & efter bild när dom städar så varför inte jag? här kommer iallafall det, enjoy!


vad säger ni? ser ni någon skillnad?

måste städa men pallaa?

precis när jag hade skrivit den rubriken kallar mamma på mig & då gick jag ner och bakade kaka. efter det åt vi kyckling till kvällsmat. när vi ätit upp och sånt åt vi kakan & guuud vad god den va! men nu måste jag faktiskt ta itu med mitt stökiga skrivbord pusshej!

suddig bild i headern?

såg först nu när jag lagt in headern att den bilden jag klippt ut är lite suddig? men skitsamma, kommer nog ändå byta snart igen. tyckte iallafall att mitt nya bildprogram funkade bra. men vad tycker ni hiss/diss? och föresten alla kanske inte ser den? tryck då på f5!

klippt håret...

den här bilden är tagen innan jag klippte mig & jag vill ha det så här igen, när jag tänker så är det jätte stor skillnad sen innan nu. klippte ändå bara upp det lite & snelugg. men de måste växa ut igen tack!

under renovering

håller på med ny design så ni vet varför det ser konstigt ut!

morsdag

när ebba hade åkt hem igår somnade jag direkt, så himla trött jag var.
men idag är det iallafall mammas dag, grattis! hon fick örhängen & halsband av mig & alexander.
idag ska jag bara ta det lungt, kanske hittar på ngt, vem vet? hoppas iallafall på bra väder idag så att jag kan sola, för de behövs verkligen!


mästare i malmö open

åkte iväg på handbollscup klockan 8 imorse och det är därför ni inte har fått ngt inlägg förrän nu.
det gick iallafall bra för oss, vann alla matcher & vann hela cupen. kom hem vid 5 och har duschat och sånt.

tivoli igår med alla 6orna!

var ju på tivoli igår med 6orna på nyvång, och ja först så typ åkte vi till kävlinge 6 sen tog vi tåget därifrån till köpenhamn. när vi kom dit fick alla gå & shoppa lite på ströget. jag köpte ett jätte fint halsband, danmark trosor & en danmark hatt. sen gick alla in på tivoli och då åkte vi kasuseller och sånt. skit vad kul de var! kom hem vid halv 10 och då åt jag mackor sen var jag så trött så jag somnade haha! 

sen idag efter skolan åkte jag agnes och klara hem till klara. tack för en skit rolig dag med mycket skratt. sitter just nu och äter jordgubbar så himla goooott! puss på er!

Ny rubrik!

har bytat typsnitt på rubriken nu, hoppas ni ser de! annars trycker ni på f5

beachhandboll med klassen!

skolan idag gick snabbt! sen stack jag & felicia hem till mig & såånt. kollade på film sen drog vi till stranden och hade beachhandbollsträning med klassen för min klass ska ju vara med i ov helsingborgs beach. sen cyklade vi hem igen & då drog jag till maxi och handlade lite till imorgon för då ska vi till tivoli! puss!

vilket busigt väder :D

stack till felicia imorse som vanligt sen drog vi till tolvåker på språk. skolan va rätt kul idag faktiskt, har lixom ett annat sätt att jobba på denna veckan. men när skolan var slut så va de fint väder och jag cyklade hem. när jag kom innanför dörren började de spöregna och sen efter ngn minut blev det fint igen & så bytte jag om och sånt sen haglade de och ja sen blev de fint och sen när jag skulle till stallet haglade det igen. sen var det fint väder när jag hämtade rekyl och under hela uteritten förutom en hagelskur i en minut kanske? och på torsdag ska 6orna till tivoli, sjukt kuuul!

första doppet i havet!

efter skolan hängde jag med felicia hem åt massa mackor och sen förhörde jag henne på hennes franska ett tag för hon har ju prov imorgon..sen stack vi vid datorn och snackade massa sen vid halv 5 kom ebba så då cyklade vi till beachhandbollen, tråkig träning idag. men ja sen efter de badade jag, felicia, ella & anne i havet, först doppet! har ju badat i sjön och sånt men inte havet :) sen cyklade jag hem och åt pussss!

grattis rekyl!

eftersom jag hade fullt upp igår så kunde jag inte gratta rekyl som fyllde 8 år igår :(
men idag så stack vi till center syd för min mobil blev ju stulen igår så vi fixade en ny. när jag var färdig kom johanna och då åkte vi till center syd igen köpte en klänning, shorts och lite sånt...

bilder från lägret & bjärred!

L  Ä  G  R  E  T     I      H  Ö  Ö  R  !




































B  J  Ä  R  R  E  D



back on track!

sådär ja har varit borta torsdag-fredag på ett sjukt kul läger med 6c!
vi badade i sjön, paddlade, klättrade och massor av grillning.
t a c k   f ö r    a l l t !
när jag kom hem igår bytade jag om och stack till handbollensdag! efter det tog jag josse & josse bussen till bjärred. åt mjukglass & solade, kameran har hängt med både till lägret & till bjärred så ni kommer få lite bilder senare... när jag kom hem bytade jag om sen kom josefine troneby och så fixade vi oss lite. när vi var klara drog vi till dahls, och sen har vi festat hela kvällen drog hem halv ett eller ngt sånt där, va riktigt trött p.g.a att jag knappt sovit på två nätter... men nog snackat, ska ladda över bilderna nu så ni får nog dom senare puss på er!

imorgon drar jag på läger yee

nu måste jag packa det sista till imorgon för då ska klassen på läger så vi kommer hem på lördag. usch tanken på att vi alla ska splittras efter dessa 7 åren, så tråkigt :( men som sagt va vi och träffade klasserna idag, är nöjd faktiskt.
"Nu går vi till Tolvåker 7A" sen står alla namn där bak, kungligt!

hejsan

sitter bredvid en apa kallad felicia nu ska hon dra och hämta vårt häfte sen ska vi skriva om ballonger, tänkte att de var dags att lägga in ett inlägg just nu.

packning

har huvudvärk så jag ska nog dra ner mig i sängen snart... men iallafall så efter skolan stack jag till stallet och red rekyl, hoppade idag :) rekyl blir bara bättre och bättre. efter det stack vi och handlade sen när jag kom hem åt jag kvällsmat. sen började packningen till lägret, åker på torsdag :D imorgon ska vi till tolvåker och träffa de nya klasserna.
så felicia nu har du sett den, den är bara lite smutsig...
men när ni ändå är här kan ni väll också kolla felicias blogg som står på bilden!

beachhandboll

hejsan, efter skolan stack jag & felicia hem till mig & bakade, gottt blev de. sen cyklade vi ner till stranden och hade beachhandbollsträning i en timme sen cyklade vi hem igen. sen åt jag kvällsmat och sånt. har precis gjort vår tyskläxa tills imorgon. usch hatar de... sen gjorde jag även ett armband på slöjden idag eftersom jag är klar med min smyckeshand! bild på armbandet kommer, kunde inte fotta handen för den är där nere för tillfälligt så ni får skriva om ni vill se den...

sööndag

tjenare, har precis kollat på film & dränkt i mig ett stor antal minimorötter som jag älskar. innan idag vid halv 11 kom klara bunse och körde vi till killarnas match och hämtade även upp agnes på vägen, i halvlek låg lödde under med 4-0 så jag och agnes åkte hem till henne i halvlek, åt lunch då. klara kom till oss när matchen var slut och sen kom klaras mamma och körde oss till stranden, nu är beachhandbollsplanen klar så träningen börjar imorgon igen. ska ner och kolla om de inte är mat snart för jag är sååå hunging, hejdåå

pallar inte blogga idag så ni för en bild från imorse


tack för kvällen!

först när vi kom dit, så hade vi inte med och "anden i glaset"- grejorna. ingen tändare heller eller ngt sånt.
men alla stack rätt tidigt. så satt jag, felicia, filip och linnea kvar och snackade massor, satt med massa filtar och sånt, mysigt :D när jag och felicia kom hem hoppade vi i jacuzzin, så skönt! har precis kommit upp där ifrån nu, ikväll kanske vi ska se ngn film eller ngt sånt mysigt, men puss så länge (k)

Dagens dresscode

blus - ginatricot
shorts - vero moda
tights - vero moda

fredagen den 13onde

ja de märks, fick ju reda på klasserna och jag kom med felicia, josefine & clara, men dom andra lixom? ja men man får väll ge de ett försök, vet ju inte ens vem alla är. men iallafall, så efter skolan stack jag & felicia till center syd på jakt efter skolavslutnings klänning, men hittade inte ett piss. hon ska sova här ikväll och senare ska jag, felicia, linnea, agnes, filip och kanske några till grilla och köra "anden i gaset" blir säkert kul, men ska dra nu pussss<3
© Victoria Carlsson.

dagens outfit & facelook ...

tröja - hm
shorts - vero moda
tunna tights - vero moda
smycken - jc & gina tricot



skoltrött...

Hallojsan! skolan gick rikigt segt idag, trött på skolan nu. är jämt trött i skolan.
blörk, men iallafall efter skolan stack jag hem till ina, och åkte hem vid 5 igen,
åt då och sen däcka jag, jag blir alltid trött nu förtiden också? jobbbiiigt!
men när mamma har kommit hem från mötet ska jag åka och springa slingan
(om jag pallar). imorgon är det fredagen den 13onde och det är även imorgon
vi ska få reda på klasserna till högstadiet, känns som att jag kommer komma
i en dålig klass, men så får jag inte tänka för då blir de så... puss på er!

trött som en.. jag vet inte vad?

hallojsan, efter skolan åkte jag och ina hem till lisa. åt och sånt där ja.
sen kom isak och sen vid fem stack jag hem, då åt jag. har gjort min tysktläxa nu, sjukt trött är jag nu så chaooo!

felicia stenberg är lide knäpp

halloj, efter skolan följde felicia med mig till stallet. först så hämtade vi sunshine från betet. sen tog jag in rekyl (världens bästa) ja fixade han och sånt. sen red vi dressyr, vamt som fan. men ja sen stack felicia hem och då åt jag och sen kom hon igen, hon ska nämligen sova här inatt. och imorgon har vi sångtävling, närvööst...

ORIENTERING

Sitter bredvid felicia här och vid kvart i 9 kanske? så ska vi dra till skolan..
sen tar vi bussen till järavallen och origenterar. vi är hemma vid 1 och vid
halv 4 sticker jag till stallet och rider dressyr tror ja de va? :)

ner till slingan...

Haloojsan, följde med ina till stallet idag efter skolan va där till halv sex ngt sånt? sen stack jag hem och satte igång tven och åt. snart åker jag ner till slingan och springer, sen måste jag till maxi och handla matsäck till imorgon. ska nämligen ha orgentering imorgon i järavallen. puss

har lite grismun men annars är bilden hääärlig!

vaad jobbigt!

blogg.se funkade nt igår och jag hade ju lagt upp alla bilder som jag och klara hade fottat och sånt, buhu :( men jag får väll lägga upp dom igen om ni vill se dom? kommentera isf! annars finns dom på facebook. ni skulle fått ett par inlägg igår, men de funkade visst nt? puss

© Victoria Carlsson.

Klaraaaa

tjenareee! klara stack för typ 10 minuter sedan. vi har varit ute och fottat och kollat på film och sånt. vet att alla inlägg är jätte korta men men, har inte så mycket att skriva om längre.. puss

jääääääävligt suddig!

bilder från idag ♥






























På väg hem...

Hej, är på våg hem nu från kristianstad. När jag kommer hem, kommer klara hit! Pusss

Dagens shopping



linne & blus - jc
'                      shorts - vero moda                                         tröja - hm
linne - hm
köpte några saker till men de fanns inte på deras hemsida...

Dagens dresscode

ja lite dålig bild, men som ni ser är det den blommiga blusen ifrån gina & ett par vanliga tights!

någon lust att ses imorgon?

Ja som sagt åker jag hem här ifrån tidigt imorgon och vill inte var hemma helt själv imorgon... så ja om de är ngn som vill ses är de bara till att smsa eller skriva på msn, puss

Fjälkinge

Tjenareee! Har varit och shoppat idag med mamma i kristianstad, shoppade lite tröjor & shorts. de kommer bild på de ikväll när jag fottat de. nu sitter jag hos min mormor och morfar i fjälkinge. jag och mamma ska sova här inatt för pappa har hans kompisar hemma hos oss så vi får nt vara där. vi hörs ikväll!
puss

Shopping

ska snart äta kyckling. sen drar jag och mamma till kristianstad och shoppar. när vi är klara åker vi hem till mormor & morfar och sover där inatt. datorn hänger med så ni får väll ngt inlägg till...
puss

00.00

Hejsan! hade faktsikt tänkt mig att gå och nanna nu. imorgon åker jag och mamma till kristianstad vid 10 kanske, ngt sånt. ska gå i stan och shoppa lite. ses imorgon!
puss

Rekomenderar!

jätte bra film, men så sorglig! rekommenderas starkt av mig. den handlar ju om hästar, så jag vet inte om de som inte är häst människor tycker den är så bra, men den handlar ju abs nt bara om hästar... jag tyckte den var bra  iallafall!
puss


Sätter igång filmen nu, vi ses!

som ni ser har de kommit en ny design, så jag får plats med större bilder! om den inte kommit upp tryck på f5! ska lägga mig i sängen och sätta igång filmen nu.
puss

© Victoria Carlsson.

FLICKA 2

tjoosan, efter skolan åkte jag hem till flisan. vi gjorde pannkakor och var ute i
de fiina vädret! vid 5 åkte jag hem. satte mig vid datorn och kollade allas bloggar
och sånt. har precis ätit mat nu. ska snart ladda ner filmen som ni ser som rubrik!


Mobilinlägg

Har varit på rampljuset hela dagen dagen. Orkar inte blogga puss.

dålig uppdatering, jotack!

men jag hade inte tid eller lust till att blogga igår. red iallafall ut med ina och
resten på en mysig uteritt! sen åkte vi till hennes stall och hade frihetsdressyr
med zip, sjukt duktig ponny måste jag säga! just nu är felicia på väg hit och
vi ska till maxi och handla lite fika för imorgon ska klassen till rampljuset, så
vi ska vara med på tv, hihi. hade sån otur idag mst jag säga, typ jag och felicia
hade lite karate så råkade jag sparka ner papperskorgen med allt sånt här vässare
saker och sånt i, massa bananskal och gammal frukt. så såg ju såklart ewa de,
så jag fick sitta där och plocka upp allting, usch hatar banan och sånt bläigt. hörs!

sista inomhusträningen för säsongen

hellojsan, efter skolan gick jag, johanna, ella och elsa till uven. fikade och sånt ja.
drog sedan efter ett tag till hallen och fixade inför knatteträningen.
vi bjöd dom på fixa och sånt gott eftersom de är sista gången för säsongen.
sen hade vi ju egenträning och på den fick vi glass eftersom de också sista.
sen tog jag cyklen och cyklade hem. mamma gör nuggets till mig just nu, så vi ses puss!


anmäl dig du med!

jag är med och tävlar om ett presentkort från gina tricot för 750:-
om du vill vara med i tävlingen så är det bara att trycka HÄR

sitter med massa filtar, vad fan är detta för väder?

regn och skit, usch! klockan ett kom elsa hit, stack till center syd. jag köpte en tröja
som kommer på bild lite längre ner. sen hem till mig och då bubblade vi och sånt dära.
sen stack hon hem. idag ska vi nog äta hämtmat eller något sånt. puss på er!

gina tricot, 149:-

söt bild på mig & agnes från igår


godmorgon sweeties

nu har jag precis vaknat. tänkte berätta lite om igår nu faktiskt.
när vi hade somnat och sånt så kommer felicia och väker oss, hon hade kräkt
så hon åkte hem. så vi somnade om och vaknade vid 11. då åt vi frukost
och kollade på ngn film. sen när agnes kom åkte johanna hem.
agnes och jag hade faktiskt sjukt kul, och vi var rikigt duktiga!
vid ett kom våra familjer hem till oss efter en golfrunda. då grillades det
korv. sen gick vi upp fixade med agnes blogg och så, hennes blogg hittar ni här.
sen åkte vi till center syd. handlade massor av smycken. när vi kom hem
stack agnes hem och bytade om sen kom hon hit. då lockade vi varandras hår
inför kvällen. vid 7 kom alla. ja sen badade vi jacuzzi och ja allt möjligt då!
sen vid 1 tror jag att dom stack hem. då somnade jag också. men idag vet
jag inte riktigt vad jag ska göra? kanske va med ngn eller sånt. puss!
smyckena som jag köpte igår! vissa har jag fått av johanna & natalia :)

godnatt!

rolig kväll, gästerna stack precis. hejdå ha de bra!

RSS 2.0