STALLET SEN TILL DAHLS

igår va de måndag. vilket betyder inget bloggade för min del! men måndagen va som de alltid är. drar till sibylla med johanna, elsa och ella käkar och sen knatteträning sen vanlig handbollsträning inte mer med det. idag när jag kom hem efter skolan gjorde jag mig pannkakor och åkte sen till stallet. hade teori idag för a-l var sjukt och de för mycket snö & halt. men ja sen åkte vi till dahls och åt där. och nu är jag hemma ska snart göra läxan kyss!

AGNES MATILDA AMANDA

dans sen match mot ankaret. vi va inte riktigt taggade, många var trötta från den matchen dom spelade innan. ja dom vann med två mål. men bra spelat lödde! ja sen efter matchen duschade vi ju. men innan de va josefine riktigt busig:( ja sen drog jag och agnes till matilda. åt där, kolla film och massa, mysigt! tycker min blogg har blivit riktigt tråkig. vad vill ni se i min blogg?

kom precis hem!

hej älsklingar! vid halv nio åkte jag till linnea sen stack vi ut med felicia, agnes och amanda. först hade vi snöbollskrig sen åkte vi pulka. hihi skoj sen åkte jag hem till agnes och drack varm choklad med marshmallows. sen spelade vi wii & kolla film sen åkte jag hem vid halv 12 puss/ eran victoria
j  a  g    ä  l  s  k  a  r    d  i  g    m  y  s  a  n

dag/natt med flisan

Hej bloggen!
igpr kollade jag & flisan mycket på tv kan man sägaaa. & ja men kul va de, nu ska vi dra till agnes pussss / victoria'

sitter här bredvid felicia!

NU ska jag och felicia ner och kolla på 16 wishes, bloggar sen, vi hörs!

sjuk :(

hej babyss
hade sjukt ont i halsen igår och idag när jag vaknade så jag stannade hemma idag, har tagit massa halstabletter och andra. så nu känner jag mig bättre. förkyld är jag också... men kl 3 ska jag & mamma in i malmö, äta där & sen kolla på idol. det snöar riktigt mycket. första gången som de kom snö i år va de riktigt slaskigt och äkligt. gillar inte snön nu heller, men bättre är den iallafall. här kommer bild på trädgården.

sitter hos linneaälskling

Hej sötnosar :')
efter skolan åkte jag, linnea, klara, agnes, felicia, lisa, mathias & simon hem till agnes och övade lite grann. sen åkte jag och linnea hem till henne & ja. sen ikväll är de träning! sen mst jag plugga till tyskprovet :/

underbart rolig dag!

all the loverssssss!
ja igår va det måndag och ja som ni vet så hinner jag inte blogga på måndagar, men iallafall så stack jag johanna elsa & ella till uven. sen hade vi träning för dom små busungarna. sen hade vi egen träning rediiggt kul. i love handboll. sen stack jag hade gjorde läxa och shieet. sen tränade jag ngn halvtimme här hemma. ja sen va de nanna. ja sen idag fick jag gå upp riktigt tidigt, halv 6 ;o sen packade jag ner frukt & sånt där ju. sen vid halv 8 kom klara & då drog vi till skolan, va där typ 10 i.  sen stack vi till busshållsplatsen, skulle ju till solrace. hihi gick inte så bra de va ngt med djulen som va fel typ. ja men vår va snyggast (tyckte jag) haaaaaha. sen efter de så fick jag igentligen inte va med ngn men så ja & så va jag med agnes & felicia ändå, för mamma kom på att hon jobbade sent (I) ja & de va kul ju. först gkorde vi pannkakor & sen massa annat, you know.

brunch

Idag gick jag upp tidigt för de va samling kl.9. ja sen spelade vi ju mot Malmö & vi vann. Sen när jag kom hem va caroline & alla dom här. sen åt vi brunch, mmmm. ja & snart ska jag på dans pusss.

Linnea

Hej, idag övade vi på lucian & sen så åkte jag hem till linnea och va med henne. sjukt kul hade vi. sen kl 6 åkte jag hem till johanna & sånt. kul där med:) nu är klockan halv ett och jag ska träna lite sen ska jag lägga mig för de är tidig match imrn. jaja puss

Min blogg är tråkig?

Hej, snart drar jag till anges & då kommer också linnea, felicia, lisa & mathias. ska ju öva på lucian som kommer va i barsebäck. ja sen ikväll ska min familj till johanna & äta där :'). Vad vill ni se mer av i min blogg?

DIGGAR TANTEN


Inget idol för mig!

Idol suger, så jag ska sätta igång pensionärsjävlar & sen ska jag kolla på cirkus möller puss

ny blogg

nu fixar jag lite med den nya bloggen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0